aboutus

Bedrijfsprofiel

Als snelle ontwikkeling van technologie, geloven wij dat in de nabije toekomst, de slimme glazen door bijna iedereen zullen worden gebruikt. Het is het concept dat in al waarschijnlijke kap smartphone in een nabije toekomst zal vervangen. Het zal een reusachtige markt zijn. Maar hoe te om de afzetmogelijkheden te vergen? Hoe te om een goedkope maar uitstekende ODM & OEM provider te vinden? Co. van de de Intelligentietechnologie van Shenzhenanpo, Ltd (als ENMESI, zijn eigen merk wordt bedoeld) zal uw beste keus die zijn.

 

Co. van de de Intelligentietechnologie van Shenzhenanpo, Ltd BEPERKTE de TECHNOLOGIE (van ANPO ZHINENG (HONGKONG))    is een high-tech bedrijf die R&D, productie en verkoop integreren.

 


ENMESI is een betrouwbare ODM & OEM fabrikant, die zich in aangepaste oplossingen op het gebied van hoofd opgezette vertoning, FPV-beschermende bril, AR/VR-glazen, de videoglazen van 2D/3D, visie opleidingsglazen, éénogige en binoculaire micro-vertoning enz. sinds onderneming in het jaar 2014 specialiseren.

 

 

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.


Met krachtig en professioneel die R&D team, houdt door een hoogst gekruid beheersteam wordt het geleid met rijke die ervaring, op de geavanceerde wetenschap en de technologie wordt gebaseerd, en op zelf-motivatie en de innovatie, ENMESI werd één van marktleider voor de slimme bron van glazenoplossingen.

 

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

 

Sinds zijn onderneming, heeft ENMESI altijd het principe van „Kwaliteit, Integriteit eersteerst aangehangen. Met professionele R&D-technologie, kwaliteitsborging en de prima dienst, hebben de bedrijfszaken over de hele wereld het vertrouwen en de goede reputatie van de meeste klanten uitgespreid en gewonnen.

 

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

 

 

Geschiedenis

 Co. van de de Intelligentietechnologie van Shenzhenanpo, Ltd BEPERKTE de TECHNOLOGIE (van ANPO ZHINENG (werd HONGKONG)) gebouwd in 2014 in Shenzhen China, een jonge maar trillende ontwikkelde snel internationale stad. Tegelijkertijd, „ENMESI werd“ geregistreerd aangezien ons eigen merk, en onze eigen facotry (de Technologieco., Ltd van Dongguan Zhiyingshixun) ook ingebouwde Dongguan waren, die meer dan 1.000 vierkante meters behandelt.

De eerste generatie videoglazen kwamen ook uit samen met establishement van het bedrijf. De lancering van de eerste gerneration videoglazen bereikte een groot succes, trok het heel wat aandacht en belangen van vele klanten wereldwijd. Na dat, achter elkaar uit komen de tweede en derde generatie videoglazen. Behalve de videoglazen, om aan de eis van verschillende klanten te voldoen, ontwikkelden wij verschillende modellen zoals FPV-beschermende brillen, hoofd opgezette vertoning enz.

     

Na jarenontwikkeling, tot nu, zijn er vele technische samenwerking en diensten met diverse toepassingsgebieden.

Dienst

     

1.good kwaliteit, de goede dienst, reasonble prijs.

2.short levertijd, punctuele levertijd.

3.eco-vriendschappelijk nieuw materiaal voor alle producten.

4.lots van nieuwe en modieuze vormen voor uw kies.

5.logo-de afdruk is welkom, zijn OEM & ODM welkom

    

 

Ons Team

     

Beheersteam: Beheer de algemene verrichting van het bedrijf.

R&D-team: Reseach en ontwikkelings nieuwe modellen.

Op de markt brengende afdeling: Onderzoeken de markt, en maak plan voor het nieuwe punt enz.

Verkoopafdeling: Nationale en Oversales-deparment.

Productieteam: Beheer de productie.

Kwaliteitscontroleteam: Verantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole.

Het team van de naverkoopdienst: Behandel alle naverkoopkwesties voor klanten.

 

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Vinan Wong
Tel. : 86-15920098738
Fax : 86-755-21014177
Resterend aantal tekens(20/3000)