Thuis

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit 3D Slimme Videoglazen voor verkoop
Van goede kwaliteit 3D Slimme Videoglazen voor verkoop
Klantenoverzichten
Hoog - kwaliteit, en de goede dienst. Een goede oplossingenleverancier voor slimme glazen.

—— van de Klant van Canada

Dank eerst voor Enmesi-inspanning om nieuwe slimme glazen voor ons te maken. Vóór maak zaken met Enmesi, hebben wij een paar leverancier om gevonden te evalueren als zij tot juiste glazen voor ons kunnen maken. Jammer genoeg, is wat de andere leverancier deed niet de glazen die wij hebben gewild. Enmesi bezit de krachtige onderzoek en ontwikkelingscapaciteit. De productkwaliteit is zeer goed

—— Klant van Korea

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3
Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd. Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd. Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.
Vision Training Smart Glasses
3d video bril
Visie die Slimme Glazen opleiden

Vision Training Smart Glasses

This smart glasses is an ODM project. It is developed for one of our customers who work in the medical area. This glasses aims to help those people with sub-normal vision or with eye disease such as maculopathy to see the world clearer and have a better life.

3d video bril

Het is op maat gemaakt voor één van onze klanten. De videoglazen is hoofdzakelijk voor het 3D film letten op. Het is ingebouwd Android 5,1, steun Wifi en Bluetooth, de navulbare Li-Batterij van 2000mAh, kan 3,5 u duren. Lichtgewichtontwerp, licht en draagbaar. Laat u van een visiefeest op om het even welk ogenblik overal genieten.

Visie die Slimme Glazen opleiden

Deze glazen wordt ook aangepast voor één van nationale klanten. Het is s hoofdzakelijk voor oftalmologie, preventie en behandeling van bijziendheid, hyperopia, astigmatisme, amblyopia en andere brekingsdiefouten door lage visuele scherpte en blindheid wordt veroorzaakt, niet chirurgisch, niet-acupunctuur, niet-invasieve manier te bereiken om natuurlijke visie te herstellen. Tegelijkertijd, kan het ook voor het onderwijs van AR worden gebruikt. Het zal de gebruikers een grote ervaring van AR met het virtuele

 • lopende band

  Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

 • OEM / ODM

           Als één van marktleider voor slimme glazen jarenlang, OEM & ODM is de orde het meeste belangrijke stuk voor Enmesi. Enmesi specialiseert zich in aangepaste oplossingen op het gebied van hoofd opgezette vertoning, FPV-beschermende bril, AR/VR-glazen, de videoglazen van 2D/3D, visie opleidingsglazen, éénogige en binoculaire micro-vertoning enz. sinds onderneming.

   

   

  Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

 • R & D

          Enmesi heeft sterk R&D-team, die zich op het ontwerp en de vervaardiging van allerlei slimme glazenoplossingen concentreren. De kern van het technische en beheersteam van het centrum heeft meer dan 10 jaar van de industrieervaring en heeft rijke theoretische en praktische ervaring.

          Het R&D-centrumteam vernieuwde actief en ontwikkelde vele projecten voor onze klant op hun behoeften op verschillend gebied, zoals visie opleidend slimme glazen op medisch gebied, de glazen van AR in onderwijs, hoofd opgezette die vertoning in dierlijke ultrasone machine wordt gebruikt, en beschermende brillen uesd voor nachtvisie enz.

          Het R&D-Centrumteam heeft een professioneel van het douaneontwerp en product productievermogen om aan de behoeften van klanten van verschillende streken te voldoen.

   

     Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.       

Contactgegevens
Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Vinan Wong

Tel.: 86-15920098738

Fax: 86-755-21014177

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)