Thuis

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

     Als snelle ontwikkeling van technologie, geloven wij dat in de nabije toekomst, de slimme glazen door bijna iedereen zullen worden gebruikt. Het is het concept dat in al waarschijnlijke kap smartphone in een nabije toekomst zal vervangen. Het zal een reusachtige markt zijn. Maar hoe te om de afzetmogelijkheden te vergen? Hoe te om een goedkope maar uitstekende ODM & OEM provider te vinden? Co. van de de Intelligentietechnologie van Shenzhenanpo, Ltd (als ENMESI, zijn eigen merk wordt bedoeld) zal uw beste keus die zijn.

 

   Co. van de de Intelligentietechnologie van Shenzhenanpo, Ltd is een high-tech bedrijf die R&D, productie en verkoop integreren.

 

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.


    ENMESI is een betrouwbare ODM & OEM fabrikant, die zich in aangepaste oplossingen op het gebied van hoofd opgezette vertoning, FPV-beschermende bril, AR/VR-glazen, de videoglazen van 2D/3D, visie opleidingsglazen, éénogige en binoculaire micro-vertoning enz. sinds onderneming in het jaar 2014 specialiseren.


    Met krachtig en professioneel die R&D team, houdt door een hoogst gekruid beheersteam wordt het geleid met rijke die ervaring, op de geavanceerde wetenschap en de technologie wordt gebaseerd, en op zelf-motivatie en de innovatie, ENMESI werd één van marktleider voor de slimme bron van glazenoplossingen.

 

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

 

  Sinds zijn onderneming, heeft ENMESI altijd het principe van „Kwaliteit, Integriteit eersteerst aangehangen. Met professionele R&D-technologie, kwaliteitsborging en de prima dienst, hebben de bedrijfszaken over de hele wereld het vertrouwen en de goede reputatie van de meeste klanten uitgespreid en gewonnen.

 

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

        Co. van de de Intelligentietechnologie van Shenzhenanpo, Ltd werd gebouwd in 2014 in Shenzhen China, een jonge maar trillende ontwikkelde snel internationale stad. Tegelijkertijd, „ENMESI werd“ geregistreerd aangezien ons eigen merk, en onze eigen facotry (de Technologieco., Ltd van Dongguan Zhiyingshixun) ook ingebouwde Dongguan waren, die meer dan 1.000 vierkante meters behandelt.

        De eerste generatie videoglazen kwamen ook uit samen met establishement van het bedrijf. De lancering van de eerste gerneration videoglazen bereikte een groot succes, trok het heel wat aandacht en belangen van vele klanten wereldwijd. Na dat, achter elkaar uit komen de tweede en derde generatie videoglazen. Behalve de videoglazen, om aan de eis van verschillende klanten te voldoen, ontwikkelden wij verschillende modellen zoals FPV-beschermende brillen, hoofd opgezette vertoning enz.     

        Na jarenontwikkeling, tot nu, zijn er vele technische samenwerking en diensten met diverse toepassingsgebieden.

Shenzhen Anpo Intelligence Technology Co., Ltd.
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : Enmesi

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit 3D Slimme Videoglazen voor verkoop Van goede kwaliteit 3D Slimme Videoglazen voor verkoop Van goede kwaliteit 3D Slimme Videoglazen voor verkoop Van goede kwaliteit 3D Slimme Videoglazen voor verkoop